Om oss

Välkommen till Matina’s Tidlösa Ting!!

Så roligt att du har hittat hit till oss, alldeles oavsett om du gör ett besök i vår fysiska butik på Storgatan 44 i Limmared eller här på nätet.

Jag som startat Matina’s Tidlösa Ting heter Martina Strandmark och kommer ursprungligen från Anderstorp i Småland. Numera bor jag i Länghem tillsammans med min sambo Anders, hamiltonstövaren Cesar och birman Lotus. Jag har jobbat i butik i många år och jag har också alltid varit intresserad av antika möbler, porslin , keramik och mycket mer. Tänk om jag skulle slå till och öppna en egen secondhand butik??

År 2019 vågade jag ta steget, satsa på min dröm och jag öppnade Matina’sTidlösa Ting. För mig är det viktigt att även små orter, som Limmared , får behålla sin service med fysiska butiker, att det finns en riktig människa att fråga om märken, diskutera vädret och få smakråd av.

Mina öppettider är

Tisdagar 10-17 och Lördagar 10-14. Det går även utmärkt att boka en annan tid efter överrenskommelse. Du når mig då på mamywalkincloset@gmail.com

Välkommen

Följ mig gärna på

https://www.facebook.com/

https://www.instagram.com/

Välkommen till Limmared

 Ett Mekka för sakletare

Utmed riksväg 27, i kommunen Tranemo några mil från Borås, hittar du den gamla bruksorten Limmared.

Limmared är den gamla glasbruksorten som under flera år genomgått en stor förvandling. Från slumrande och stilla till en ort fylld med mötesplatser och möjligheter för kulturintresserade och sakletare att botanisera i.

LIMMAREDS ANTIKRUNDA. EN UNIK UPPLEVELSE FÖR ALLA ÅRET RUNT!

Limmared är idag ett Mekka för sakletare och retrointresserade. I de 13 butikerna inom second hand, antikt och retro kan du hitta allt från antika möbler och klockor till retrotuffa vaser och kläder. Stora möjligheter till att göra spännande fynd.

Vi har numera en jättefin sport och lekpark som kallas Aktivitetsparken. Där kan barnen åka på hjul i skateparken, öva akrobatik på parkour banan, spela boll i bollarenan, och klättra, åka rutschbana i äventyrsställningen. Gungor och linbana. Ta med barnen.

Limmared bjuder dig på flera möjligheter att njuta en god lunch på Glasets hus eller Limmareds Wärdshus. En fika under dagen avnjuts på Glasets hus där hembakat alltid erbjuds. Allt inom två minuters gångavstånd.

Under Alla helgon helgen är det stängt

Öppettider för butikerna
Tisdag 13.00 – 17.00
Lördag 10.00 – 14.00

Observera att  Variationer förekommer gällande öppettider.

Om inget annat anges.
Röda dagar: Stängt.